Julefrokost stripper

Det er en tradition i Danmark at booke en stripper til julefrokosten. Naturligvis ikke til den julefrokost hvor hele familien er samlet, det er klart.

Traditionen er at der bookes nissestrip ind til firmajulefrokosten eller herrejulefrokosten, hvor der er en noget løssluppen atmosfære.

Typisk er det en julefrokost med omkring25 deltagere – altså en ret stor frokost, hvor alle har betalt omkring 4 -800 kroner for at være med.

Under julefrokosten vikl der være flere forskellige indslag af underholdning og et af dem er en stripper.

Se stripper Jylland
Se stripper Sjælland

Lidt kliche, men en julefrokost stripper rykker

julefrokost stripperEn stripper nisse tænker du nok, men der er ingen tvivl om at en halvnøgen lækker babe, musik og masser af alkohol, ja det er et miks der kan få det hele til at gå op i en højere enhed.

Et stripshow er i dag så grænseoverskridende og NOT #metoo, at det er næsten rent Jackass for de fleste og de går HELT amok og der bliver hujet, klappet og sunget i kor.

Det er helt fantastisk som stemningen kan boostes med et stripshow, det får alle til at slippe tøjlerne og være med som et samlet hold der hujer og klapper.

Det er en fantastisk måde at få en fest med mange, der ikke kender hinanden til at blive rystet lidt sammen – så feste bagefter er lidt mere afslappet og uformel.

Hvornår skal stripperen komme?

Det passer ofte ret godt ind før desserten.

Er I kommet igennem en frokost med mange små retter og en hovedret, så kræver det afslapning og tid til at fordøje før desserten kommer på bordet.

Det er det perfekte tidspunkt til underholdning.

Det skal naturligvis ikke være nærmest oven i hovedretten, der skal lige gå lidt tid og folk skal begynde at tænde cigarretter og cigarer udenfor.

Her skal gerne gå 30 minutter, så alle er færdige og egentlig er begyndt at slappe af.

Pludselig skal der så ske noget, der tiltrækker alles opmærksomhed…….Det kan være musikken skifter karakter og der kommer en laber larve ind i politikostume for lige at høre om I ikke kan skrue lidt ”OP” for festen!

For at opnå succes med et stripshow, skal det enten ligges tidligt hvor alle er ædru eller sent hvor alle er halv stive.

Ligges det tidligt på dagen, er det yderst vigtigt, at temaet passer til resten af dagen og at gommen er vågen og fatter hvad der sker.

Senere på aftenen gør det ikke så meget gommen ligger og sover – nuvel, det er hans fest, men på det tidspunkt er alle så stive at ingen gider vække ham.